Naon Artina Institut..?

Cerita Lucu Banget – Dina rangka pupujieun, Adun jeung babaturanana milu pelatihan teuing di ITB. Caritana hiji sobat Adun meuli gantungan konci nu make Logo ITB, terus pamer ka Adun.

Ibro (sobat Adun) : “Dun, tempo yeuh urang meuli ieu.” (bari ningalikeun gantungan konci).

Adun: “Jang Naon Bro ?”

Ibro : “Jang anak sayah. Jadi lamun anak sayah nanya, ku urang dijawab ‘Papa baru pulang sekolah di ITB'” (kata Iqbal dengan penuh Wibawa & Kebanggan). Continue reading “Naon Artina Institut..?” »